Starters:

Nacho’s uit de oven (v)  8,6  
Gegratineerd met kaas en tomatensalsa, geserveerd met zure room.

Broodje lekkernij (v)  8,2  
Mooi rond breekbrood van verschillende smaken, geserveerd met
aioli en kruidenboter.

Broodplankje deluxe  10,5 
Mooi rond breekbrood met verschillende smaken, geserveerd met
serranoham, tomatensalsa, aioli en kruidenboter.

Voorgerechten:

Voorgerecht maandmenu  11,5 

De bediening vertelt u graag wat we deze maand hebben.

Soep van de dag  7,4 

De bediening vertelt u graag wat we deze maand hebben.

Carpaccio van het rund  12,7 
Afgemaakt met truffelmayonaise, grana padano, pijnboompitten,
zongedroogde tomaten, Amsterdamse uitjes en rucola.

Garnalen salade  13,5 

Een combinatie van Noorse garnalen met limoen mayonaise en fijne kruiden,

geserveerd als een cocktail met toast.

Geitenkaas envelop met gebakken appel (v)  11,5 

Afgemaakt met honing en noten.

Proeverij van heerlijkheden  14,5 
Een combinatie van verschillende gerechtjes.

Hoofdgerechten:

Hoofdgerecht maandmenu  24,5 

De bediening vertelt u graag wat we deze maand hebben.

Vis van de afslag  23,5 

De bediening vertelt u graag wat er deze week gevangen is.

Varkensspies op zijn Grieks  23,5 

Geserveerd met tzatziki.

Kogelbiefstuk  24,5 

Geserveerd met pepersaus.

Mixed grill  25,5 

Bestaande uit kippendijspies, spareribs en biefstuk, geserveerd met 2 koude sauzen.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met aardappel en groentegarnituur.

Brasserie gerechten:

Kipsaté  18,8 
Geserveerd met salade, atjar, friet, seroendeng en kroepoek.

Spareribs van de chef, zoet of pikant  23,5 

Zacht gegaarde varkensribbetjes, geserveerd met salade en friet.

Amerikaanse burger jaren 50 stijl met 100% rundvlees  20,5 
Brioche bol, sla, tomatensalsa, augurk, krokante uienringen, bacon, cheddar kaas en barbecuesaus, geserveerd met salade en friet.

Nacho’s met groenten uit de oven (v)  18,5 

Gegratineerd met kaas, afgemaakt met zure room en tomatensalsa.

Oesterzwamburger (v) 17,5

Brioche bol, sla, tomatensalsa, augurk, krokante uienringen, cheddar kaas en barbecuesaus, geserveerd met salade en friet.

Maaltijdsalade:

Salade carpaccio  19,5 
Geserveerd met truffelmayonaise, oude kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaten, Amsterdamse uitjes en rucola.

Salade van de zee  22,5 

Geserveerd met garnalen salade, gerookte zalm, makreel en gamba’s.

Alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter.

Dessert:

Dessert maandmenu  9,5 

De bediening vertelt u graag wat we deze maand hebben.

Huisgemaakte witte chocolademousse met een vleugje hazelnoot  9,2 

Afgemaakt met rood fruit. 

Dame Blanche  8,5 
Een combinatie van vanille ijs, huisgemaakte chocoladesaus en slagroom.

Petit grand dessert  9,5 
Een combinatie van verschillende zoetigheden.

Verrassing kinder ijsbeker  6,2 

Met vanille ijs en slagroom.

Appeltaart trifle  8,8 

Een combinatie van appel, koekkruim, vanille crème, amandel en karamel.

Koffie ideeën

Koffie met wat lekkers 5,2

Met 3 verschillende zoetigheden

Koffie de Polderei 7,2

Met Frangelico en slagroom

English coffee 7,2

Met Baileys en slagroom

French coffee 7,2

Met Grand Marnier en slagroom         

Spanish coffee 7,2

Met Tia Maria en slagroom

Irish coffee 7,2

Met Irish whiskey en slagroom

Italian coffee 7,2

Met Amaretto en slagroom

Cubaanse coffee 7,2

Met Licor 43 en slagroom