Starters:
Nacho’s uit de oven (v) 8,6
Gegratineerd met kaas en tomatensalsa, geserveerd met zure room.
Broodje lekkernij (v) 8,2
Mooi rond breekbrood van verschillende smaken, geserveerd met
aioli en kruidenboter.
Broodplankje deluxe 10,5
Mooi rond breekbrood met verschillende smaken, geserveerd met
serranoham, tomatensalsa, aioli en kruidenboter.
Voorgerechten:
Voorgerecht maandmenu 11,5
De bediening vertelt u graag wat we deze maand hebben.
Soep van de dag 7,4
De bediening vertelt u graag wat we deze maand hebben.
Carpaccio van het rund 12,7
Afgemaakt met truffelmayonaise, grana padano, pijnboompitten,
zongedroogde tomaten, Amsterdamse uitjes en rucola.
Garnalen salade 13,5
Een combinatie van Noorse garnalen met limoen mayonaise en fijne kruiden,
geserveerd als een cocktail met toast.
Geitenkaas envelop met gebakken appel (v) 11,5
Afgemaakt met honing en noten.
Proeverij van heerlijkheden 14,5
Een combinatie van verschillende gerechtjes.
Hoofdgerechten:
Hoofdgerecht maandmenu 24,5
De bediening vertelt u graag wat we deze maand hebben.
Vis van de afslag 23,5
De bediening vertelt u graag wat er deze week gevangen is.
Varkensspies op zijn Grieks 23,5
Geserveerd met tzatziki.
Kogelbiefstuk 24,5
Geserveerd met pepersaus.
Mixed grill 25,5
Bestaande uit kippendijspies, spareribs en biefstuk, geserveerd met 2 koude sauzen.
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met aardappel en groentegarnituur.
Brasserie gerechten:
Kipsaté 18,8
Geserveerd met salade, atjar, friet, seroendeng en kroepoek.
Spareribs van de chef, zoet of pikant 23,5
Zacht gegaarde varkensribbetjes, geserveerd met salade en friet.
Amerikaanse burger jaren 50 stijl met 100% rundvlees 20,5
Brioche bol, sla, tomatensalsa, augurk, krokante uienringen, bacon, cheddar kaas en barbecuesaus, geserveerd met salade en friet.
Nacho’s met groenten uit de oven (v) 18,5
Gegratineerd met kaas, afgemaakt met zure room en tomatensalsa.
Oesterzwamburger (v) 17,5
Brioche bol, sla, tomatensalsa, augurk, krokante uienringen, cheddar kaas en barbecuesaus, geserveerd met salade en friet.
Maaltijdsalade:
Salade carpaccio 19,5
Geserveerd met truffelmayonaise, oude kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaten, Amsterdamse uitjes en rucola.
Salade van de zee 22,5
Geserveerd met garnalen salade, gerookte zalm, makreel en gamba’s.
Alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter.
Dessert:
Dessert maandmenu 9,5
De bediening vertelt u graag wat we deze maand hebben.
Huisgemaakte witte chocolademousse met een vleugje hazelnoot 9,2
Afgemaakt met rood fruit.
Dame Blanche 8,5
Een combinatie van vanille ijs, huisgemaakte chocoladesaus en slagroom.
Petit grand dessert 9,5
Een combinatie van verschillende zoetigheden.
Verrassing kinder ijsbeker 6,2
Met vanille ijs en slagroom.
Appeltaart trifle 8,8
Een combinatie van appel, koekkruim, vanille crème, amandel en karamel.
Koffie ideeën
Koffie met wat lekkers 5,2
Met 3 verschillende zoetigheden
Koffie de Polderei 7,2
Met Frangelico en slagroom
English coffee 7,2
Met Baileys en slagroom
French coffee 7,2
Met Grand Marnier en slagroom
Spanish coffee 7,2
Met Tia Maria en slagroom
Irish coffee 7,2
Met Irish whiskey en slagroom
Italian coffee 7,2
Met Amaretto en slagroom
Cubaanse coffee 7,2
Met Licor 43 en slagroom