‘We werken met eerlijke producten’

Tanita van Ham en Alberto van de Water gaan met de Polderij nieuwe uitdaging aan

Het gouden team Tanita van Ham en Alberto van de Water. (Foto: aangeleverd)Het gouden team Tanita van Ham en Alberto van de Water. (Foto: aangeleverd)

Tanita & Alberto

ANNA PAULOWNA – Tanita van Ham (26) en Alberto van de Water (39) zijn de nieuwe uitbaters van het restaurant aan Molenvaart 253. “We hebben gekozen voor de naam de Polderij – Eeterij & Drinkerij, die een beetje afstamt van de Duinerij – Eeterij & Drinkerij; het seizoensrestaurant in Sint Maartenszee waar we afgelopen zomer mee zijn gestart en die we in april weer voortzetten.”

Velen kennen Alberto vast en zeker ‘van vroeger’, hij groeide ten slotte op in de polder, slechts een paar huizen van Restaurant de Polderij, in de voormalige taxicentrale van de Water. Anderen kennen hem mogelijk van de heerlijke bonbons die hij eerst vanuit het ouderlijk huis en later vanuit zijn chocolaterie in Alkmaar maakte. “Alberto gaat zich naast keukenpatisserie – waar we ons in willen onderscheiden – focussen op het koken”, vertelt Tanita. “Daarbij gaan we werken met eerlijke producten, het liefst uit deze streek en omgeving.” Tanita is de gastvrouw in De Polderij. Voordat zij aan de Duinerij begon was ze vier jaar werkzaam als horecamanager op golfbaan in Dirkshorn. Samen denken Alberto en Tanita een gouden team te zijn en gaan met Restaurant de Polderij voor een ‘gezellig samenzijn’ voor de gasten uit de polder en omstreken.

Aantrekkelijke openingskortingen
Wie een tienrittenkaart koopt, profiteert van een flinke korting in het weekmenu. Een driegangen-dagmenu kost normaal € 32,50. Met een tienrittenkaart kost deze € 27,50 per menu, inclusief een kop koffie of thee van het huis na afloop. De Polderij viert van 23 tot en met 26 november haar opening met een ‘openingsmenu’; een zesgangen-verrassingsmenu voor € 32,50 inclusief een glas bubbels. De Polderij is tevens beide kerstdagen geopend voor een heerlijk kerstdiner of brunch.

Reserveringen druppelen al binnen dus boek snel via: 0223-754300.

Bron: Rodi Media

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.